Welkom | Zoekt u een VPVB-lid in de buurt? |

Welkom

 

 

Welkom bij de VPVB, de Vereniging van Parketvloerenleggersbedrijven (sinds 2015 onder de naam Vakgroep Parket)

De VPVB is de belangenorganisatie voor zelfstandige parketvloerenleggersbedrijven, opgericht in 2002.
Op vele terreinen is de VPVB sinds de oprichting dé gesprekspartner van de overheid en andere maatschappelijke organisaties.

Met ingang van 2015 is de VPVB een actieve samenwerking aangegaan met de VLOK Branchevereniging voor Klussenbedrijven onder naam Vakgroep Parket.

De Vakgroep Parket is er voor de parketvloerenlegbedrijven, onze leden: als vereniging, als belangenorganisatie en als ondersteunende organisatie op velerlei gebied (technisch, bedrijfskundig, juridisch, kennis en opleiding, kwaliteitsdenken)

De Vakgroep Parket streeft binnen de parketvloerenbranche naar samenwerking tussen de verschillende brancheorganisaties van leveranciers en fabrikanten (CBW, VPL en Alliance). Ook het tot stand komen van uniforme legvoorschriften en de Code van de Parketlegger - projecten die dank zij de steun en inzet van het Hoofdbedrijfschap Ambachten zijn ontwikkeld - zijn belangrijke speerpunten voor de Vakgroep Parket.

De Vakgroep Parket is er voor de opdrachtgever: als informatiepunt over de mogelijkheden van het parketvloerenleggersbedrijf (de klantgerichte specialist in het vloerenleggen) en als hulp bij het vinden van een parketvloerenleggersbedrijf. De Vakgroep Parket stimuleert het verstrekken van duidelijke opdrachten en bewerkstelligt dat gemaakte afspraken daadwerkelijk worden nagekomen, de Vakgroep Parket staat hier tevens garant voor (zie geschillenregeling).

Zoekt u een  lid van de Vakgroep Parket in de buurt? Klik hierboven in het menu voor de ledenlijst.

Agenda

naar begin pagina