Activiteiten Vakgroep Parket | Project: Gaan liggen of blijven leggen? | Workshop | Handreiking voor de Parketteur |

Project: Gaan liggen of blijven leggen?

Onder deze titel heeft de VPVB - als voorganger van de Vakgroep Parket - vanaf september 2008 veschillende activiteiten ontplooid om de parketteurs zich bewust te maken van Leeftijdsbewust Werken. Deze activiteiten zijn mogelijk gemaakt door de steun van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Met thema's als "Vergrijzing en Ontgroening" en "Aandacht voor Gezondheid" zijn verschillende trainingen gehouden. Door de activiteiten op de agenda van de Commissie Parket van het Hoofdbedrijfschap Ambachten te plaatsen, konden ook de andere brancheorganisaties CBW-Mitex en de VPL inhaken op het initiatief van de VPVB.

Voor degene, die de trainingen heeft gemist, geen nood: je kunt op deze site de digitale versie van de workshop volgen.

Behalve de trainingen, die met name bedoeld waren om de parketteurs van hun eigen situatie bewust te laten maken, heeft de VPVB en soort spiegel laten ontwikelen. Met dit instrument kun je voor jezelf vaststellen waar je staat. Aan de hand van een aantal vragen komt een score tot stand. En op grond van die score krijg je een profiel van jezelf. Daarbij krijg je ook praktische tips om eventuele knelpunten aan te pakken.

Wil je eens in de spiegel kijken:

Type hier om de vragenlijst te downloaden als Word-document of hier als pdf-bestand.

Type hier om het scoreformulier te downloaden als Word-document of hier als pdf-bestand.

Type hier om het Profielformulier te downloaden als Word-document of hier als pdf-bestand.

En hier voor het Profielformulier met Generatieschets als Word-document of hier als pdf-bestand.

LET OP: de achtergrond van deze documenten is geel. Dat oogt mooi, maar verlangt bij het printen een hoop inkt. Wanneer je het Word-documnet opent (.doc)): schakel dan bij het printen Achtergrondkleuren printen UIT.

 

naar begin pagina