Activiteiten Vakgroep Parket | Project: Gaan liggen of blijven leggen? | Workshop | Handreiking voor de Parketteur |

Workshop

In 2008 en 2009 heeft de VPVB - als voorloper van de Vakgroep Parket - samen met de collega-brancheorganisaties CBW en VPL verschillende workshops gehouden in het land. Ook is een workshop gehouden bij leerling-parketteurs op het Gildevaartcollege te Nieuwegein. Aandacht is besteed aan Vergrijzing en Ontgroening. Aan problemen en aan mogelijke oplossingen. Langer doorwerken. Bevorderen instroom jongeren.

Bijzondere aandacht ging uit naar het onderkennen van lichamelijke en psychische klachten. Voor degenen, die niet in staat zijn geweest om de workshops bij te wonen is hierna in digitale vorm (readshop) de globale inhoud van de workshops in beeld gebracht. Aan de hand van dia's wordt je aan het denken gezet. Klik op de onderstaande afbeelding om de READSHOP te kunnen volgen.

Wil je verder gaan, dan kun je de workshop "Gaan liggen of blijven leggen?" volgen, waarin je aan de hand van vragen wat dieper op de verschillende onderwerpen kunt ingaan.

Tenslotte kun je een zelftest doen. Daarmee kun je zien waar je zelf staat. Kun je problemen nog beter onderkennen en krijg je tips op die problemen het hoofd te bieden.

Tenslotte kun je de "Handreiking voor de Parketlegger" raadplegen. In dit naslagwerkje tref je alle informatie nog eens samengevat en vind je ook talloze doorverwijzingen. Heb je nog geen Handreiking, dan kun je die opvragen bij de Vakgroep Parket. Stuur een mail naar info@vpvb.nl en de Handreiking wordt je gratis toegezonden!

 

 

CBE readshop VPVB

naar begin pagina